Over ons

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Friesland Huur vinden wij de omgeving belangrijk, in de breedste zin van het woord. Het belang van de omgeving komt bij Friesland Huur naar voren door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Ons doel is om een duurzame en economisch gezonde organisatie te zijn met een sterk toekomstperspectief.

Onze maatschappelijke betrokkenheid

Bij Friesland Huur geloven we in meer dan alleen auto’s verhuren; we streven naar een positieve impact op de gemeenschap waar we deel van uitmaken. We zijn dan ook trots dat wij ons mogen binden aan initiatieven van de Zonnebloem en stichting present, maar daarnaast zelf ook beschikken over rolstoelbussen. Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat verder dan het aanbieden van voertuigen, het gaat om het mogelijk maken van onvergetelijke ervaringen.

Zonnebloem & Friesland Huur

Rolstoelbussen bij Friesland Huur 

Deelmobiliteit in Drachten

MVO & Friesland Lease

Friesland Huur is onderdeel van Friesland Lease, een innovatieve leasemaatschappij die energie haalt uit het toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier, in samenwerking met onze klanten en stakeholders. Ons doel is om een duurzame, economische, gezonde én vitale onderneming te zijn met een sterk toekomstperspectief. Wij beseffen dat het vinden van een balans tussen een economisch gezonde bedrijfsvoering en het ondernemen met oog voor het milieu, toekomstige generaties en ethische, sociale aspecten een positief effect heeft op alle betrokken partijen.

Benieuwd naar het MVO Jaarverslag, of hoe Friesland Lease zich continue probeert te verbeteren?

Meer over MVO & Friesland Lease