Oplossingen

Shortlease bij Friesland Huur

Op zoek naar een mobiliteitsoplossing voor langer dan een maand? Dat is bij ons geen probleem. Met één van onze shortlease auto’s geniet u van alle voordelen van zowel het leasen als huren, zonder langdurige verplichtingen.

Bekijk onze auto’s Neem contact op

Wat is shortlease?

Shortlease geeft u het gemak van een leaseauto, maar zonder de lange verplichtingen die doorgaans aan een leaseauto zijn gekoppeld. Shortlease is interessant voor zowel zakelijk als privégebruik. Met deze mobiliteitsoplossing heeft u de mogelijkheid om een nieuwe auto te leasen en te stoppen op elk moment, zonder extra kosten. Hierdoor is shortlease ook voor u als ZZP’er, als MKB ondernemer, maar ook voor grote multinationals zeer interessant als tijdelijke mobiliteitsoplossing voor een langere periode. Al onze huurauto’s zijn beschikbaar voor shortlease. Zo is er altijd een auto beschikbaar die past bij uw mobiliteitsbehoefte past.

Shortlease voor bedrijven

Shortlease is de ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan de flexibiliteit van een auto zonder langdurige verplichtingen. Bijvoorbeeld voor een startup met wisselende vervoersbehoeften of een gevestigd bedrijf dat tijdelijk een extra auto nodig heeft voor een project. Met shortlease profiteert u van het beste van twee werelden. U heeft toegang tot een betrouwbare en goed onderhouden auto zonder de last van langlopende contracten. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten voorspelbaar en transparant, wat helpt bij het beheren van uw budget. Het biedt u de bewegingsvrijheid die traditioneel huren of leasen simpelweg niet kan bieden.

Bekijk onze tarieven

Shortlease voor privé gebruik

Shortlease voor privégebruik is een uitkomst als u tijdelijk over een auto wilt beschikken zonder direct vast te zitten aan een langdurig contract. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u tijdelijk op een andere plek werkt, als uw eigen auto gerepareerd moet worden of als u simpelweg eens een ander type auto wilt uitproberen. Met shortlease heeft u de vrijheid om na een korte minimale looptijd uw contract eenvoudig op te zeggen of te verlengen. U geniet van alle voordelen van een reguliere lease, zoals een all-in maandtarief waarbij kosten voor onderhoud, verzekering en belasting al zijn inbegrepen, maar dan zonder de langlopende verplichtingen. Zo combineert u flexibiliteit en comfort in één aantrekkelijk pakket.

De voordelen van shortlease op een rij

Gemak en service van lease? U kunt altijd onbezorgd rijden. Alles wat u verwacht van een leaseauto is in het shortleasecontract inbegrepen. Van verzekeringen tot onderhoud en eventueel zelfs brandstof. We kijken graag samen met u wat er wel en niet in het contract moet vallen. Zo maken we een contract op maat dat past bij wat u nodig heeft. Daarnaast kunt u met een shortlease-auto tussentijds gemakkelijk stoppen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Omdat wij onze huurauto’s beschikbaar stellen voor shortlease hebben wij altijd een oplossing voor de deur staan. Vandaag aangevraagd, morgen al de auto voor de deur.

Onderweg naar uw auto

Vind een geschikte shortlease auto

Prijs per dag
43
181

Vraag uw shortlease oplossing aan

Bent u overtuigd van de voordelen van shortlease? Neem dan contact met ons op voor uw aanvraag. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste auto en het samenstellen van uw contract.

Neem contact op