Zo werkt het

Bent u op zoek naar de ultieme vrijheid in mobiliteit in regio Drachten? Wij hebben de oplossing. Friesland Huur biedt een flexibele autoverhuurdienst aan waarmee u kunt rijden zoals u wilt, op het moment dat u het nodig heeft, voor elke gewenste duur. We leggen u graag alles uit hoe het huren van een auto of busje bij Friesland Huur werkt.

Auto huren

Busje huren

Hoe werkt het

Het huren van een auto bij Friesland Huur is zeer eenvoudig

1. Kies de auto: Blader door ons aanbod en vindt de auto die geschikt is voor uw toekomstige rit. Gebruik de filters om de perfecte match te vinden. Toch nog niet helemaal over uit welke auto het beste bij uw mobiliteitsoplossing past? Kijk dan bij onze oplossingen.

2. Stel uw auto samen: Auto uitgekozen? Kies de gewenste data en vul de voorkeuren en eventuele extra accessoires aan om de auto klaar te maken voor uw toekomstige rit.

3. Maak de reservering compleet: Vul uw gegevens in en bevestig de reservering online. Direct ontvangt u een kopie van de aanvraag.

4. Haal op en rijd weg: Telefonisch of digitaal akkoord gekregen van één van onze medewerkers? Dan is het een kwestie van de tas inpakken en de auto ophalen bij onze vestiging.

5. Geniet van de vrijheid

6.Lever uw auto in: Aan het einde van de huurperiode levert u de auto weer in bij de vestiging. We doen een eindcontrole en ronden daarmee de verhuur af.

Handig om te weten

Wij zijn transparant als het gaat om het delen van voorwaarden en kleine lettertjes. 
We leggen u alles er over uit op onze voorwaarden pagina.

Onze voorwaarden

Problemen onderweg

Ondanks ons zorgvuldig onderhoud kan er onderweg altijd iets misgaan. Daarom hebben wij een pechservice op al onze voertuigen. Bij pech kan de huurder zich wenden tot de SOS Alarmcentrale (+31 88-3043112) deze is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar. 

Meer over pech of schade onderweg

Waarom kiezen voor Friesland Huur

  • Een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte
  • Ruim aanbod aan nieuwe auto’s
  • Van deelauto’s tot aan bakwagens en rolstoelbussen
  • Al onze bedragen zijn incl. verzekeringen, pechhulp en een tweede bestuurder
  • Geen reserveringskosten
  • Zowel voor particuliere en zakelijke klanten

Auto huren

Busje huren