MVO

Zonnebloem & Friesland Huur

Bij Friesland Huur geloven we in meer dan alleen auto’s verhuren; we streven naar een positieve impact op de gemeenschap waar we deel van uitmaken. Daarom zijn we trots om onze samenwerking met de Zonnebloemauto, een initiatief dat maatschappelijke betrokkenheid en mobiliteit voor mensen met beperkte mobiliteit samenbrengt.

Wat is de Zonnebloemauto?

De Zonnebloemauto is een inspirerend initiatief dat de vrijheid van reizen bevordert voor mensen met een lichamelijke beperking. Het biedt speciaal aangepaste auto’s die ruimte bieden voor een rolstoel of scootmobiel, zodat iedereen, kan genieten van de vreugde van reizen en nieuwe plekken ontdekken.

In 2014 is de Zonnebloem begonnen met het verhuren van aangepaste huurauto’s voor personen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Naast deze gebruiker is er in de Zonnebloemauto nog plek voor 3 tot 4 personen. Zo kunt u gezellig samen weg! De Zonnebloem werkt samen met Welzorg Auto op Maat, de specialist op het gebied van hulpmiddelen, auto- en woningaanpassingen en service voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking.

Hoe werkt het

Bezoek de website: De Zonnebloemauto is aan te vragen via website van de Zonnebloem.

Maar een account aan: Dit account moet u aanmaken als u voor de eerste keer een auto wilt gebruiken van de Zonnebloem. Aan dit account wordt een registratie nummer gekoppeld. De administratiekosten van €10,- zijn eenmalig. 

Reserveer eenvoudig: reserveer een auto via de website of telefonisch door te bellen met Welzorg: 088 001 6717

Haal de auto: Dit kan bij onze vestiging aan de Lange West 96 in Drachten.