Ontdek onze slimme mobiliteitsoplossingen

Geen reserveringskosten

Gratis all-season banden en gratis extra bestuurder

Inclusief ongeval- en inzittende verzekering

Oplossingen

Zoekt u een specifieke auto of bus? Bij Friesland Huur hebben we altijd de auto die bij uw behoefte past. Ontdek hieronder onze verschillende huuroplossingen.

Daghuur

Een dagje eropuit met de auto? Dan is daghuur de perfect oplossing. U geniet van de vrijheid om de auto voor een volledige dag te gebruiken, zonder gebonden te zijn aan langdurige contracten. Perfect voor een zakenreis, een dagje uit of andere activiteiten.

Lees meer

Halve dag huur

Heeft een auto voor een ochtend of middag nodig? Onze halve dag huur biedt u de flexibiliteit om de auto te gebruiken wanneer het u uitkomt, zonder voor een hele dag te betalen. Een efficiënte keuze voor als u niet een hele dag een auto nodig heeft.

Lees meer

Deelauto

Voor wie niet regelmatig een auto nodig heeft, maar wel graag de flexibiliteit wil van een eigen auto, zijn onze deelauto’s de perfecte oplossing. Bespaar op kosten en draag bij aan een duurzamere wereld.

Lees meer

Verhuiswagen

Verhuizen kan stressvol zijn, maar met onze ruime en betrouwbare verhuiswagens wordt het vervoer van uw spullen een stuk eenvoudiger. Onze wagens zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Vakantieauto

Ga zorgeloos op vakantie met een auto die extra comfort, ruimte en gemak biedt. Van een trip naar de besneeuwde bergen tot een rit langs de kust, onze vakantieauto’s bieden comfort, betrouwbaarheid en voldoende ruimte voor al uw bagage.

Lees meer

Weekendje weg

Met onze huurauto’s kunt u heerlijk een weekendje eropuit met familie of vrienden. Met onze moderne huurauto’s begint het avontuur zodra u instapt. Geniet van de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met een eigen huurauto voor onderweg.

Lees meer

Wij helpen u graag kiezen

Dankzij ons uitgebreide en gevarieerde aanbod zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste mobiliteitsoplossing vindt bij Friesland Huur. Neem contact met ons op en ervaar de kwaliteit en service van Friesland Huur zelf! Staat uw ideale oplossing er niet bij? Laat het ons weten, we denken graag met u mee bij het vinden van de ideale oplossing.

Neem contact op