Oplossingen

Deelauto’s van Friesland Huur

Mobiliteit verandert, dat merken we ook bij Friesland Huur. Steeds meer mensen kiezen voor duurzame, flexibele en kosteneffectieve vervoersoplossingen. Bij Friesland Huur bieden wij met onze deelauto’s dé oplossing voor reizigers en bedrijven die efficiënt willen omgaan met hun mobiliteitsbehoefte.

Meld u aan  Neem contact op

Wat is een deelauto?

Een deelauto is de ideale oplossing als u af en toe een auto nodig heeft, maar geen eigen auto voor de deur wilt. In plaats van een auto te bezitten, heeft u toegang tot een auto wanneer u deze nodig heeft. Dit is niet alleen voordeliger dan een eigen (tweede) auto, maar ook duurzaam. Via een gebruiksvriendelijke App kunt u de deelauto reserveren en ontgrendelen. Na gebruik parkeert u de auto terug op een specifieke locatie en is deze beschikbaar voor de volgende gebruiker.

Kosten besparen met een deelauto

Een eigen auto bezitten brengt veel kosten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals afschrijving, verzekering en onderhoud. Met een deelauto betaalt u alleen voor de tijd en kilometers die u daadwerkelijk rijdt.

Duurzaam rijden met een deelauto

Door auto’s te delen, vermindert de totale hoeveelheid auto’s op de weg. Dit zorgt voor minder verkeersdrukte, minder parkeerproblemen en een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot. Zo denken we bij Friesland Huur aan de toekomst van mobiliteit. Ook is een deel van onze deelauto’s helemaal elektrisch! Zo rijdt u nog milieubewuster.

Meer over de deelauto’s van Buurtbestuurders

Hoe werkt het huren van een deelauto?

Het huren van een deelauto bij Friesland Huur is een naadloos en gebruiksvriendelijk proces.

  1. Meld u aan via de WeGo app: Vul uw gegevens in en voltooi de verificatie.
  2. Kies uw gebruiksmoment: In de app kunt u gemakkelijk schuiven met de datum en tijd waarop u de deelauto wilt huren
  3. Kies uw voertuig: Kies de auto die u wilt huren uit de beschikbare voertuigen.
  4. U ontvangt een bevestiging: Alles is geregeld, u ontvangt een bevestiging per mail en in de app
  5. Open de auto met de app: Via de app kunt u de auto ontgrendelen
  6. Geniet van uw rit: U kunt tijdens uw rit parkeren waar uw wilt, zolang u zich natuurlijk wel netjes aan de parkeerregels houdt. Het vergrendelen en ontgrendelen van de auto doet u via de app.
  7. Breng de auto op de juiste locatie: Parkeer de auto en vergrendel deze met de app.

Zo eenvoudig is het! Het systeem is ontworpen om u maximale flexibiliteit en gemak te bieden, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw rit.

Liever een iets uitgebreidere uitleg?

Bekijk dan de uitlegvideo over de Fiat 500e, de elektrische deelauto voor bij Friesland Huur staat.

Community voor de deelauto in Drachten

Bij onze vestiging in Drachten hebben we twee deelauto’s staan die particulier gebruikt kunnen worden nadat men zich heeft aangemeld in de zogenoemde ‘community’ van Friesland Huur. Eenmaal aangemeld kunt u gemakkelijk de auto pakken wanneer u wenst. Hiermee heeft u alle vrijheid en flexibiliteit die een deelauto kan beiden. 

Een abonnement of betalen per rit 

Als gebruiker van de deelauto’s van Friesland Huur kunt u kiezen voor een abonnement of om te betalen per rit.

Geen abonnement, wel een vaste prijs per kilometer en per uur. 

Prijs perKilometerUurDag
Compacte elektrische auto€ 0,35€ 3,50€35,-
Midden elektrische auto € 0,40 € 4,50€45,-

Meld u vandaag nog aan en reserveer uw deelauto bij Friesland Huur. Ontdek hoe eenvoudig, duurzaam en kostenbesparend autorijden kan zijn!

Aanmelden deelauto community Friesland Huur

Deelauto’s voor bedrijven

Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van deelauto’s. Als ondernemer kunt u met een deelauto efficiënter omgaan met uw wagenpark, kosten besparen en duurzamer ondernemen. Bovendien is een onderneming met het gebruik van deelauto’s flexibeler en kunt u als werkgever beter inspelen op de behoeften van medewerkers. Ook voor uw facilitaire afdeling is het gebruik van deelauto’s een uitkomst. Er hoeven geen sleutels meer beheerd en doorgegeven te worden. Dat maakt het poolbeheer voor uw bedrijf nog makkelijker! Onze deelauto’s beheren we in samenwerking met Friesland Lease. Voor meer informatie over zakelijke deelauto’s kunt terecht bij Friesland Lease.

Meer over zakelijke deelauto’s

Ervaar de vrijheid van een deelauto

Reserveer vandaag nog uw deelauto bij Friesland Huur en ontdek hoe eenvoudig, duurzaam en kostenbesparend autorijden kan zijn! Heeft u vragen over het gebruiken van onze deelauto’s? Dan beantwoorden we deze vragen graag voor u. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Neem contact op