Oplossingen

Daghuur: Flexibel een auto huren

Een auto of busje nodig voor slechts één dag? Van een onverwachte zakentrip tot een verhuizing of spontane roadtrip, Friesland Huur biedt de oplossing met onze daghuur service.

Bekijk onze auto’s Neem contact op

Waarom kiezen voor daghuur?

Daghuur is de ideale oplossing voor wie voor één dag een auto nodig heeft. Het biedt de perfecte combinatie van vrijheid en flexibiliteit voor de korte termijn. In plaats van vast te zitten aan lange, bindende contracten of maandelijkse vaste autokosten, stelt daghuur u in staat om precies het voertuig te kiezen dat u wenst. Of het nu om een dag of een paar dagen gaat. Met daghuur bij Friesland Huur betaalt u enkel voor wat u daadwerkelijk gebruikt, wat zorgt voor aanzienlijke besparingen.

Maak kennis met ons brede aanbod

Dankzij ons brede aanbod hebben we altijd een auto die past bij wat u zoekt. Van compacte stadsauto’s tot busjes.

Daghuur personenauto’s

In ons huurauto aanbod vindt u een grote variatie aan auto’s. Van kleinere stadsauto’s tot luxe wagens, ons assortiment personenauto’s is ontworpen om aan alle wensen te voldoen. Een dagje naar de stad of een belangrijke zakelijke afspraak? Wij hebben de perfecte auto voor u.

Daghuur busjes

Wilt u grote spullen vervoeren of verhuizen? Of wilt u op pad met een grotere groep? Onze busjes bieden de ruimte die u nodig heeft. Kies uit kleine bestelbusjes of grotere verhuiswagens, afhankelijk van uw behoeften. Heeft u nog niet eerder in een grotere auto gereden? Dan helpen we u graag veilig op weg met een paar praktische tips voor onderweg.

Gemak en service

Bij Friesland Huur staan uw behoeften centraal. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en zorgeloos kunt genieten van een auto. Dit doen we door een eenvoudig boekingsproces en de beste service van onze deskundige medewerkers. Elk aspect van onze dienstverlening is ontworpen om uw ervaring soepel en gemakkelijk te maken.

  • Eenvoudige reservering: Met een paar klikken kunt u online uw voertuig naar keuze reserveren. U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons behulpzame team voor advies en informatie.
  • Centrale locatie: Onze vestiging is centraal gelegen in Drachten, waardoor het ophalen en terugbrengen van uw huurauto of -busje eenvoudig is.
  • Heldere tarieven: Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. Bij Friesland Huur weet u precies wat u betaalt dankzij onze transparante prijsstructuur.
Onderweg naar uw auto

Vind uw geschikte auto voor daghuur

Prijs per dag
43
181

Reserveer uw auto bij Friesland Huur

Voor een snelle zakenreis, een dagtocht of gewoon een ritje door de stad, met de daghuur service van Friesland Huur bent u verzekerd van kwaliteit, gemak en betaalbaarheid. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van daghuur. Reserveer uw voertuig vandaag nog eenvoudig online bij Friesland Huur!

Neem contact op