Over ons

Welkom bij Friesland Huur, de bestemming voor flexibele autoverhuur in regio Drachten. Wij begrijpen dat elke reis uniek is en daarom zetten wij onze kennis graag in om u de beste mobiliteitsoplossing te bieden. Als lokaal bedrijf staan wij dicht bij de gemeenschap van Drachten, maar met de kennis van Friesland Lease binnen handbereik weten we ook de zakelijke klant te voorzien van tijdelijke mobiliteit.

Onze oplossingen Neem contact op

Kwaliteit staat bovenaan bij Friesland Huur

Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en zijn aangesloten bij EuroMobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, Seat en Škoda. Naast deze merken vindt u ook modellen van Fiat, Cupra, Toyota en Tesla in onze huurvloot. Voor ieder wat wils.

Daarnaast hanteren wij het kwaliteitslabel van BOVAG voor onze huurvloot en dragen met trots al jaren de 5 sterren als BOVAG lid.

Onderdeel van Friesland Lease

We hebben het al kort genoemd tussen de regels door. Friesland Huur is onderdeel van Friesland Lease, een innovatieve leasemaatschappij die energie haalt uit het toepassen van vernieuwende mobiliteitsoplossingen. Onze verhuurvloot wordt dan ook vaak ingezet bij de zakelijke klanten van Friesland Lease. Maar ook wanneer u voor shortlease een auto zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. We slaan maar al te graag de handen in één met de mobiliteitsexperts en adviseurs van Friesland Lease om de beste mobiliteitsoplossing te bieden die bij u past.

Leer meer over Friesland Lease

Zowel voor de zakelijke als particuliere klant

Naast de zakelijke klant, is Friesland Huur er ook voor de particulier die een oplossing zoekt voor zijn of haar mobiliteitsprobleem. Daarbij zijn wij een perfecte verhuurmaatschappij voor bewoners in en om Drachten en daarbuiten.

Maak kennis met de sterke punten van Friesland Huur.

  • Eenvoudig en snel
  • Hoge kwaliteit en service
  • Ruim aanbod aan oplossingen
  • Van één uur tot één jaar

Verhuurbedrijf in Drachten en omgeving

Voor professionele autoverhuur kunt u terecht bij onze vestiging in het hart van Drachten. Door de samenwerking met Euromobil kunnen wij voor onze zakelijke klanten ook buiten de noordelijke regio auto’s afleveren. 

Vind onze vestiging

Maatschappelijk betrokken

Bij Friesland Lease (en daarmee ook bij onze verhuur) vinden wij onze omgeving belangrijk, in de breedste zin van het woord. Het belang van de omgeving komt bij Friesland Huur naar voren door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Ons doel is om een duurzame en economisch gezonde organisatie te zijn met een sterk toekomstperspectief.

Leer meer over MVO