Oplossingen

Vakantieauto huren bij Friesland Huur

De vakantie staat voor de deur en u kijkt er al maanden naar uit. Het avontuur, de vrijheid, de onbekende wegen die voor u liggen… Maar heeft u al nagedacht over hoe u al die prachtige plekken gaat bereiken? Een vakantieauto van Friesland Huur is dé oplossing voor een comfortabele en onbezorgde reis.

Bekijk onze auto’s Neem contact op

Waarom een vakantieauto huren bij Friesland Huur?

Een vakantieauto huren is een ideale oplossing als u meer ruimte, comfort of gemak verlangt voor uw reis naar uw vakantiebestemming. Iedere reis is uniek en daarom hebben we een breed aanbod aan voertuigen die aansluiten bij diverse reisbehoeften. Van een romantisch weekendje weg voor twee of een roadtrip met het hele gezin. Daarnaast garanderen we betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze voertuigen worden gestructureerd gecontroleerd en onderhouden, waarbij uw veiligheid en comfort altijd onze hoogste prioriteit hebben.

Voordelen van een vakantieauto

Een vakantieauto geeft u de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Geen afhankelijkheid van openbaar vervoer of reisschema’s. U bepaalt zelf uw route en tempo. Daarnaast kunnen lange ritten vermoeiend zijn, maar met de juiste auto worden ze een stuk aangenamer. Geniet van ruime zitplaatsen, airconditioning, all-season banden en alle gemakken die onze auto’s te bieden hebben.

Comfort voor de hele familie

Reist u met jonge kinderen, tieners of een oudere familieleden? Onze selectie vakantieauto’s biedt voor iedereen comfort. Dankzij moderne entertainmentsystemen, grote bagageruimte en verstelbare stoelen wordt zelfs de langste reis aangenaam. Ook kunt u bij Friesland Huur de benodigde zaken voor wintersport zoals sneeuwkettingen of een dakkoffer huren.

Duurzaam op vakantie met een elektrische auto

Wilt u milieubewust op reis? Ook dan hebben we de ideale huurauto voor u. Binnen ons aanbod huurauto’s hebben we verschillende elektrische auto’s beschikbaar. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook helpen we u bij vragen over de actieradius en het opladen van de auto in Nederland en andere landen.

Met een goed gevoel op weg

Bij het huren van uw vakantieauto is de verzekering al door ons geregeld. Zo weet u zeker dat alles gedekt is mocht er onderweg iets gebeuren, los van uw eigen bagage. Heeft u tijdens uw vakantie vragen over uw auto? Dan kunt u altijd tijdens kantooruren contact opnemen met onze medewerkers. We helpen u graag om optimaal van uw auto en vakantie te kunnen genieten.

Flexibiliteit in uw reisschema

Plotseling slecht weer aan de kust? Met een vakantieauto wijzigt u eenvoudig uw bestemming. Ook geeft het u de mogelijkheid om langer te blijven op plekken die u bevallen of juist eerder te vertrekken als een locatie tegenvalt. Uw vakantie ligt letterlijk aan uw voeten.

Hoe werkt een vakantieauto huren?

Het huren van een vakantieauto bij Friesland Huur is heel eenvoudig. In slechts een paar stappen kunt u uw huurauto reserveren en ophalen.

  1. Bekijk ons aanbod en kies uw auto: De huurprijzen zijn altijd inclusief all-season banden en ongevalverzekering.
  2. Reserveer uw auto: Vul uw gegevens in en bevestig uw reserveringsaanvraag.
  3. Haal uw auto op: Bij het ophalen van de auto controleren we samen de staat van het voertuig en nemen we het huurcontract door.
  4. Geniet van de rit: Ontspannen op vakantie met uw vakantieauto van Friesland Huur!
  5. Lever uw auto in: Aan het einde van de huurperiode lever u de auto weer in bij de vestiging. We doen een eindcontrole en ronden daarmee de verhuur af.

Bij vragen of onduidelijkheden staat ons deskundige team altijd voor u klaar. En heeft u onderweg vragen? Ook dan kunt u ons altijd bellen voor advies.

Onderweg naar uw auto

Vind een geschikte auto voor uw vakantie

Prijs per dag
43
181

Uw onbezorgde vakantie begint hier

Voor een zorgeloze vakantie, waarbij vrijheid, comfort en betrouwbaarheid centraal staan, is Friesland Huur uw beste keuze. Boek nu uw vakantieauto en geniet van een onvergetelijke reiservaring. Ontdek ons aanbod online en maak direct een reservering. Ontdek vandaag nog het gemak en plezier van een vakantieauto van Friesland Huur!

Neem contact op