MVO

Rolstoelbus bij Friesland Huur

Ontdek de vrijheid om samen te reizen met vrienden en familie, ongeacht de mobiliteitsbehoeften, met het gemak en de ruimte van het huren van een rolstoelbus.

Waarom een Rolstoelbus huren?

Ruimte voor iedereen: Onze rolstoelbussen bieden voldoende ruimte voor rolstoelgebruikers, samen met hun vrienden en familie. Niemand hoeft achter te blijven, want iedereen kan samen genieten van de reis.

Veiligheid voorop: Onze rolstoelbussen zijn speciaal ontworpen met veiligheid als prioriteit. Met geavanceerde bevestigingssystemen voor rolstoelen en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen kunt u met een gerust hart op pad gaan.

Flexibele Opties: Of je nu een dagje op pad wilt, een evenement bijwoont of een langere reis onderneemt, onze rolstoelbussen zijn beschikbaar voor diverse huurperiodes, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw plannen past.

Comfortabel en Toegankelijk: Onze rolstoelbussen zijn niet alleen zeer toegankelijk, maar ook comfortabel voor de medereizigers. Geniet van verstelbare stoelen, airconditioning en andere voorzieningen die de reis aangenaam maken voor iedereen aan boord.

Ruime bus – met extra zitplaatsenv.a. € 65,75 p/m

Volkswagen Transporter DC

Ontdek Volkswagen Transporter DC