Oplossingen

Weekendje weg met een huurauto van Friesland Huur

Een weekendje weg is dé perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Van een romantisch uitje tot een familietrip of een avontuur met vrienden. Comfortabel en betrouwbaar vervoer is onmisbaar. Bij Friesland Huur hebben we precies wat u nodig heeft om uw weekendje weg tot een succes te maken.

Bekijk onze auto’s Neem contact op

Waarom een weekendje weg met een huurauto? 

Het huren van een auto voor een weekendje weg bij Friesland Huur biedt vrijheid en onafhankelijkheid, waardoor u niet gebonden bent aan trein- of bustijden. Zo kunt u gaan en staan waar u wilt. Bovendien kunt u profiteren van extra ruimte voor bagage, of op de achterbank wanneer u met meer mensen reist. Onze modern uitgeruste auto’s zijn voorzien van een entertainmentsysteem, airconditioning, all-season banden en comfortabele stoelen. Zo garanderen we u comfort en gemak voor korte en lange ritten. Bovendien kunt u tijdens uw weekend weg flexibel diverse bestemmingen verkennen.

Voordelen van auto huren bij Friesland Huur

  • Uitgebreid assortiment: Een romantisch uitje voor twee of een avontuurlijke roadtrip met vrienden, Friesland Huur heeft voor ieder reisgezelschap en elke bestemming de ideale auto.
  • Transparante prijzen: Geen verrassingen achteraf, de prijs die u op onze website ziet, is de prijs die u betaalt.
  • Persoonlijke service: Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Van het kiezen van de juiste auto, advies voor de beste routes tot hulp onderweg.
  • Flexibiliteit: Flexibele ophaal- en inlevertijden, zodat u het meeste uit uw weekendje weg kunt halen.

Hoe werkt het

Bij Friesland Huur maken we het huren van een auto graag makkelijk. In slechts een paar stappen kunt u uw huurauto reserveren en ophalen.

  1. Bekijk ons aanbod en kies uw auto: De huurprijzen zijn altijd inclusief ongeval- en inzittende verzekering.
  2. Reserveer uw auto: Vul uw gegevens in en bevestig uw reserveringsaanvraag.
  3. Haal uw auto op: Bij het ophalen van de auto controleren we samen de staat van het voertuig en nemen we het huurcontract door.
  4. Geniet van de rit: Van een kort ritje in de buurt tot een langere trip, u kunt vertrouwen op de kwaliteit van Friesland Huur.
  5. Lever uw auto in: Aan het einde van de huurperiode lever je de auto weer in bij de vestiging. We doen een eindcontrole en ronden daarmee de verhuur af.

Bij vragen of onduidelijkheden staat ons deskundige team altijd voor u klaar om u te ondersteunen en adviseren tijdens het hele huurproces.

Onderweg naar uw auto

Vind uw geschikte auto voor een weekendje weg

Prijs per dag
43
181

Plan uw weekendje weg

Bij Friesland Huur willen we dat u optimaal geniet van uw weekendje weg. Ontdek ons huurauto aanbod op de website en reserveer direct de auto die het beste bij uw weekendje weg past. Heeft u vragen over ons verhuurproces of over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact op