Oplossingen

Een verhuiswagen huren bij Friesland Huur

Verhuizen is vaak een stressvolle gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden en er gebeurt altijd iets onverwachts. Maar met Friesland Huur aan uw zijde wordt het verplaatsen van uw spullen een stuk eenvoudiger. Ontdek het gemak van het huren van een verhuiswagen bij ons en maak uw verhuisdag een stuk soepeler.

Bekijk onze busjes Neem contact op

Waarom een verhuiswagen van Friesland Huur?

Bij Friesland Huur kunt u kiezen uit verschillende maten verhuiswagens. Van kleine busjes voor het verhuizen van spullen uit een klein appartement, tot een grote bakwagen voor spullen uit een gezinswoning. Bij Friesland Huur vindt u altijd een voertuig dat perfect bij uw behoeften past. Zo bieden wij sterke Transporters, Crafters en bakwagens aan, maar hebben wij ook een ID Buzz staan voor de duurzame verhuizer.

  • Elektrisch verhuizen: Waarom niet verhuizen met een elektrische wagen? Duurzaam en gemakkelijk!
  • Geen aanvullend rijbewijs nodig: U mag onze verhuiswagens met een autorijbewijs besturen.
  • Goede prijs en kwaliteit: Een goed onderhouden en moderne verhuiswagen, zonder verrassingen.
  • Persoonlijke service: Advies over het gebruik van de verhuiswagen, zodat u gerust op pad kunt.

Hoe werkt het huren van een verhuiswagen bij Friesland Huur?

Het proces is eenvoudig. Kies de gewenste verhuiswagen uit ons aanbod, selecteer de huurperiode en reserveer. Op de afgesproken datum kunt u de verhuiswagen ophalen en na gebruik retourneren. Met onze heldere huurvoorwaarden komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze verhuistips

Bij het verhuizen wilt u natuurlijk dat uw spullen zonder problemen op de nieuwe bestemming aankomen. We geven u daarom graag een aantal tips voor het gebruik van een verhuiswagen en het inladen van uw spullen.

  • Plaats zwaardere items zoals meubels en witgoed als eerste in de laadruimte. Dit zorgt voor stabiliteit tijdens het rijden.
  • Zorg ervoor dat alle items goed vastzitten, vooral als u lange afstanden aflegt. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld spanbanden gebruiken.
  • Gebruik verhuisdekens om schade aan uw spullen te voorkomen.
Onderweg naar uw auto

Vind een geschikt busje voor uw verhuizing

Prijs per dag
43
181

Klaar voor uw verhuizing?

Van een verhuizing binnen de regio, tot een verhuizing buiten de provinciegrenzen, Friesland Huur staat klaar om uw dag soepel te laten verlopen. Huur vandaag nog een verhuiswagen en ervaar zelf het gemak en de betrouwbaarheid van onze service. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveer direct online. Samen maken we van uw verhuizing een succes!

Neem contact op