Oplossingen

Halve dag huur bij Friesland Huur

In de steeds veranderende wereld, waarin iedereen een druk schema heeft en tijd kostbaar is, biedt Friesland Huur de oplossing voor wie kort een auto nodig heeft. Voor momenten waarop u snel wil schakelen en behoefte heeft aan flexibiliteit.

Bekijk onze auto’s Neem contact op

Waarom een halve dag een auto huren?

Niet iedereen heeft een auto nodig voor een hele dag. Misschien heeft u een korte zakelijke afspraak, een snelle verhuizing of een kort uitstapje. Met onze halve dag huuroptie betaalt u alleen voor een ochtend of middag. In plaats van een volledig dagtarief, betaalt u slechts voor de halve dag. Het reserveren van een auto is snel en eenvoudig. Zo kunt u snel de weg op, zonder gedoe.

Ons autoaanbod

Zoekt u een compacte auto voor stadsritten, een busje voor kleine verhuizingen of een luxe wagen voor een zakelijke bijeenkomst? In ons aanbod vindt u altijd de auto die u zoekt.

Flexibele tijden

Kies de tijdsperiode die het beste bij u past. Of het nu ochtend, middag of avond is, Friesland Huur denkt graag met u mee. Let wel op dat een halve dag huur alleen aan te vragen is op de dag zelf.

Hoe werkt het huren van een auto voor een halve dag?

Het huren van een auto voor een halve dag bij Friesland Huur is heel eenvoudig. In slechts een paar stappen kunt u uw huurauto reserveren en ophalen.

  1. Bekijk ons aanbod en kies uw auto: De huurprijzen zijn altijd inclusief ongeval- en inzittende verzekering.
  2. Reserveer uw auto: Vul uw gegevens in en bevestig uw reserveringsaanvraag.
  3. Haal uw auto op: Bij het ophalen van de auto controleren we samen de staat van het voertuig en nemen we het huurcontract door.
  4. Geniet van de rit.
  5. Lever uw auto in: Aan het einde van de huurperiode lever je de auto weer in bij de vestiging. We doen een eindcontrole en ronden daarmee de verhuur af.

Zo eenvoudig is het! En heeft u onderweg vragen? Dan kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen voor advies. Zo maken we het huren van een auto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk.

Onderweg naar uw auto

Vind een geschikte auto voor uw rit

Prijs per dag
43
181

Reserveer uw huurauto voor een halve dag

Snel wat meubels ophalen, een belangrijke zakelijke afspraak of gewoon een korte trip wilt maken? De halve dag huur van Friesland Huur is de ideale oplossing. Bekijk ons aanbod online en reserveer direct. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag om de ideale huurauto te vinden en te reserveren. 

Neem contact op