Zakelijke auto huren als ondernemer  

Het huren van een auto voor zakelijke doeleinden vraagt om een professionele aanpak, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Bij Friesland Huur begrijpen we dat. Als dé specialist voor zakelijke autoverhuur in Friesland werken we nauw samen met Friesland Lease. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf verzekerd is van de beste mobiliteit, wanneer u het nodig heeft.

Bekijk onze auto’s Neem contact op

Onderweg naar uw auto

Vind uw geschikte auto

Prijs per dag
43
181

Waarom een zakelijke auto huren?

In de bedrijfswereld draait alles om efficiëntie en professionaliteit. Bij Friesland Huur hebben we een ruim aanbod aan huurauto’s die passen bij uw behoefte. Ons wagenpark bestaat uit goed onderhouden en recente modellen om u een betrouwbare rijervaring te bieden. Ons brede aanbod gecombineerd met flexibele huurperiodes maken het mogelijk om een auto te vinden die perfect aansluit bij uw behoeften. Daarnaast zetten we ons in voor duurzame huuroplossingen om uw rijervaring schoner, leuker en vitaler te maken. Om het u nog gemakkelijker te maken, leveren we de auto zelfs op uw gewenste locatie.

Een auto huren voor iedere ondernemer

Zowel ZZP’ers, MKB-bedrijven als beheerders van grote wagenparken kunnen profiteren van de flexibiliteit van autohuur. Er zijn uiteenlopende situaties waarbij een huurauto uitkomst kan bieden. Voor tijdelijke projecten is het bijvoorbeeld vaak voordeliger om de benodigde auto’s te huren, dan een auto aan te schaffen of voor een lange periode te leasen. Bij Friesland Huur vindt u representatieve auto’s voor zakenreizen, beurzen, vergaderingen of bezoeken aan zakenpartners. Mocht uw eigen bedrijfsauto uitvallen door onderhoud of schade, dan biedt een huurauto een snelle en efficiënte oplossing als vervangend vervoer. Ook shortlease-auto’s zijn een flexibele optie. Deze huuroptie is een goede oplossing voor wie langer dan een paar dagen een auto nodig heeft, maar niet voor een langdurige periode. Bent u benieuwd naar de beste autohuur optie voor uw bedrijf? Hier vertellen onze adviseurs u graag meer over.

Eenvoudig en snel reserveren

Wij begrijpen dat het huren van een auto een gestroomlijnd proces moet zijn. Daarom doen we er bij Friesland Huur alles aan om het huren van een auto zo makkelijk mogelijk te maken.

  1. Bekijk het aanbod en kies uw auto.
  2. Reserveer uw auto direct via de website.
  3. Lever de benodigde documenten aan.
  4. Haal uw auto op van onze locatie op de gekozen datum en tijd, of kies voor levering bij een door u gekozen adres.
  5. Lever de auto na afloop van de huurperiode weer in.

Een zakelijke duurzame auto huren

Is duurzaamheid voor uw bedrijf een belangrijke pijler? Bij Friesland Huur geloven we in duurzame mobiliteit. U kunt bij ons daarom ook kiezen voor milieuvriendelijke opties zoals hybride en elektrische auto’s. Zo kunt u zaken doen waar u wilt, zonder zorgen over de uitstoot van uw vervoer.

Klaar voor de volgende stap in zakelijke mobiliteit?

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van het huren van een zakelijke auto via Friesland Huur. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken of reserveer direct uw zakelijke auto online.