Zakelijk busje huren als ondernemer

Een busje huren is de ideale oplossing als uw bedrijf behoefte heeft aan tijdelijk vervoer. Of het nu gaat om een bedrijfstrip, vervangend vervoer of verhuizing; met onze zakelijke busjes bieden wij de ideale oplossing voor elke zakelijke behoefte.

Bekijk onze busjes Neem contact op

Onderweg naar uw auto

Vindt uw busje

Prijs per dag
43
181

Een zakelijk busje huren bij Friesland Huur?

Als zakelijke klant wilt u betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit bij het huren van een zakelijk busje. Ons aanbod van bedrijfsvoertuigen is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons ervaren team staat klaar om het huren van uw busje zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Geschikt voor elke zakelijke gelegenheid

Van compacte bestelwagens voor snelle leveringen in de stad met zero-emissie zones, tot ruime busjes voor het vervoer van grotere groepen of materialen; ons aanbod is divers en afgestemd op de uiteenlopende behoeften van ondernemers.

Flexibele huuropties

Ieder bedrijf is uniek en heeft specifieke behoeften als het aankomt op vervoer. Daarom bieden we flexibele huuropties, of u nu een busje voor een dag, een week of een maand nodig heeft. Prijzen worden inclusief BTW weergegeven op onze website. Bij het binnenkomen van uw zakelijke aanvraag ontvangt u van ons het verlaagde tarief voor zakelijke klanten. U betaalt dus nooit meer dan de prijs die u op onze website ziet.

Voordelen van huren als ondernemer

Het huren van een zakelijk busje is een ideale oplossing als u nog niet toe bent aan het kopen of leasen van een zakelijk voertuig. Ook als u wel een eigen zakelijk busje heeft, maar tijdelijk extra vervoer of vervangend vervoer zoekt is een busje van Friesland Huur een mooie oplossing. We zetten een paar van de belangrijkste voordelen voor u op een rij.

  • Kostenefficiënt: Bespaar op de lange termijn kosten van aankoop en onderhoud van een eigen wagenpark.
  • Flexibiliteit: Huur een busje wanneer u het nodig heeft, zonder langdurige verplichtingen.
  • Brede keuze: Kies uit een breed aanbod van voertuigen, afgestemd op uw zakelijke behoeften.
  • Service: Profiteer van onze uitstekende klantenservice en deskundige ondersteuning van Friesland Huur voor ZZP’ers en MKB ondernemers.

Stap vandaag nog in. Wilt u profiteren van de vele voordelen van Friesland Huur? Bekijk dan direct ons aanbod op de website en reserveer het busje dat past bij uw wensen.