Ons bedrijf

Friesland Lease Zorgeloos zakelijk rijden.

Friesland Huur is een onderdeel van Friesland Lease BV. Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Regio. Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Iets wat voor onze huurders van belang is wanneer zij een huurauto of een bedrijfswagen willen huren. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag.

Friesland Huur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat en Škoda.

 

Groepsfoto Friesland Lease

Over Friesland Lease

Friesland Lease is een toonaangevende en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor auto`s in Noord Nederland. Dankzij de inzet van zestig vakbekwame medewerkers hebben wij een reputatie opgebouwd  als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij. Friesland Lease neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus.

Wij zijn regionaal betrokken en gericht op duurzaamheid. Onze leaseauto’s rijden bijvoorbeeld allemaal op energiebesparende banden en we bieden groene alternatieven voor het autogebruik.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 6200 personenauto’s en lichte bedrijfswagens in beheer. Bij ons bent u aan het juiste adres als u flexibel en voordelig een bedrijfsauto of personenauto wilt leasen. We bieden u altijd een oplossing. Onze klanten weten dat de zaken omtrent hun auto’s goed geregeld worden en dat ze tijd en middelen kunnen aanwenden voor zaken waar ze zelf goed in zijn. Zorgeloos zakelijk rijden. Niets meer, niets minder.

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon