Ons bedrijf

Friesland Huur is onderdeel van Friesland Lease. Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio van Noord-Nederland. Wij staan voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Iets wat voor onze huurders van belang is bij het huren van een auto of bedrijfswagen. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag.

Friesland Huur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat en Škoda.

 

Groepsfoto Friesland Lease

Over Friesland Lease

Op zoek naar een ondernemende leasemaatschappij waar u de duurzaamste oplossing aangereikt krijgt voor uw mobiliteitsgebruik? Dan zit u goed bij Friesland Lease. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is ondernemend en biedt altijd het beste maatwerk aan voor ondernemers en particulieren.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 39.000 mobiliteitsoplossingen, van huurauto's, deelauto's, Leasefietsen en unieke mobiliteitsoplossingen voor vervoer van A naar B. Wij bieden altijd een oplossing die past bij uw situatie. Zorgeloos zakelijk en particulier rijden. Niets meer, niets minder.

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon