Elektrische auto huren

Altijd al eens in een elektrische auto willen rijden? 

Superstille kilometers, de nieuwste technologie en geen dure tankbeurten meer. Ontdek dan nu de voordelen en gemakken van elektrisch rijden. Friesland Huur brengt de elektrische auto binnen handbereik.

Bekijk ons aanbod in elektrische modellen. 

De modellen zijn onder voorbehoud beschikbaar

 

Groen rijden heeft de toekomst.

Bij Friesland Lease vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Daarom verhuren we – naast onze “standaard” auto’s – ook auto’s die rijden op alternatieve brandstoffen. Denk hierbij aan auto’s die voor honderd procent elektrisch zijn, hybride auto’s en natuurlijk auto’s die rijden op groen gas. Voor een groene en duurzame huurauto bent u dus bij ons aan het juiste adres. Toch liever een busje omdat u gaat verhuizen of met een groot gezin op vakantie gaat? Voor goederenvervoer of groepsvervoer (zowel particulier als zakelijk) is het natuurlijk super handig om een busje te huren. Friesland Lease staat voor betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. U huurt al een auto vanaf € 36,50 per dag.

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon