Zakelijke verhuur

Mobiliteitsoplossingen voor zakelijk huren

Wilt u als bedrijf een huurauto voor een dag, of heeft een shortlease auto nodig? Friesland Huur komt altijd met een mobiliteitsoplossing. Van standaard verhuur tot maatwerk; Friesland huur denkt met u mee in mogelijkheden en oplossingen want laten we eerlijk zijn, u bent toch ook niet standaard?   

Friesland Huur beschikt over diverse typen zakelijke huurauto’s, ruim 300 huurauto's. Vanuit dit wagenpark kan Friesland Huur zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij Friesland Huur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is Friesland Huur 5 sterren Bovag gecertificeerd en door Bovag verkozen tot Beste autoverhuurder van Nederland.

Met marktconforme tarieven is Friesland Huur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van Friesland Lease te bespreken!

Zakelijke huurvoorwaarden

Verzekeringsvoorwaarden

Alle auto’s zijn All Risk verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 250,- per gebeurtenis voor geel kenteken.  Voor grijs kenteken bedraagt het eigen risico € 350,- per gebeurtenis.

Daarnaast geldt er voor de bedrijfswagens een hoog eigen risico voor bovenhoofdseschade (schade van de verhuurder veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden), deze bedraagt max.€ 5000,-.  Dit hoog eigen risico kan niet worden verlaagd volgens Bovag verhuurvoorwaarden.

De algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage bij Friesland Huur.

Buitenland

Het rijden van een huurauto van Friesland Huur in het buitenland is alleen toegestaan met toestemming van Friesland Huur. De huurauto’s zijn alleen dan verzekerd in het buitenland. Wanneer u naar het buitenland gaat adviseren wij u, uw reisverzekering inclusief automobilistenpechhulp af te sluiten. Mocht u onverhoopt stranden in het buitenland dan heeft u altijd recht op vervangend vervoer.  

Reservering

Reserveringen zijn kosteloos. Friesland Huur zal voor zover mogelijk de auto uit de gereserveerde groep beschikbaar stellen of  gelijkwaardig. Het is niet mogelijk op kleur, type of kenteken te reserveren. Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor, zonder opgave van redenen, verhuur te weigeren.

Huurtarieven

Het huurtarief wordt berekend per kalenderdag.  Daarnaast 100 vrije km’s per dag voor benzine modellen en 110 vrije km's per dag voor diesel modellen.

Brandstofkosten zijn voor rekening van de huurder, alsmede de aftankfee a € 7,50 excl. btw. Kosten voor onderhoud, slijtage en olie zijn bij de prijs inbegrepen.  

Legitimatie

In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een geldig nationaal of internationaal rijbewijs als een geldig paspoort of ( ID-card) nodig. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Borgstelling

Bij het ophalen van de huurauto betaalt u de vooraf geschatte huursom, vermeerderd met het eigen risico, met een minimum van € 300,-.

De borgsom dient te worden voldaan d.m.v. een creditcard (eurocard/mastercard of Visa)  of pinpas.

Betaling

De huurnota dient bij inleveren van de huurauto te worden voldaan, tenzij anders wordt overeengekomen.

Bovag voorwaarden

Friesland Huur is lid van de afdeling Autoverhuur van de Bovag. Derhalve worden de auto’s verhuurd onder Bovag voorwaarden.  Ook maken wij actief gebruik van het ELENA waarschuwingssysteem van Bovag.

Schoonmaakkosten

Na beoordeling van de verhuurmedewerker kunnen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Het is verboden huisdieren te vervoeren en te roken in auto’s van Friesland Huur. (Interieur  € 75,- excl btw, Exterieur € 75,- excl. btw)

Diversen

Indien beschikbaar is het mogelijk om auto's te reserveren met  trekhaak/automaat. Ook de verhuur van navigatie/winterbanden en sneeuwkettingen is mogelijk. (uitsluitend in combinatie met een huurauto). Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.

Disclaimer

Ofschoon deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden, van welke aard dan ook

 

Download(s)

Mobiliteitsoplossingen voor zakelijk huren

Wilt u als bedrijf een huurauto voor een dag, of heeft een shortlease auto nodig? Friesland Huur komt altijd met een mobiliteitsoplossing.