Mail naar Friesland Huur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Friesland Huur Twitter account van Friesland Huur Contact opnemen met Friesland Huur Bel naar Friesland Huur
Zakelijke verhuur - Friesland Huur
Friesland Huur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke verhuur


Mobiliteitsoplossingen voor zakelijk huren

Wilt u als bedrijf een huurauto voor een dag, of heeft een shortlease auto nodig? Friesland Huur komt altijd met een mobiliteitsoplossing. Van standaard verhuur tot maatwerk; Friesland huur denkt met u mee in mogelijkheden en oplossingen want laten we eerlijk zijn, u bent toch ook niet standaard?   

Friesland Huur beschikt over diverse typen zakelijke huurauto’s, ruim 300 huurauto's. Vanuit dit wagenpark kan Friesland Huur zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij Friesland Huur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is Friesland Huur 5 sterren Bovag gecertificeerd en in  2012-2013 door Bovag verkozen tot Beste autoverhuurder van Nederland.

Met marktconforme tarieven is Friesland Huur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van Friesland Lease te bespreken!

Groot aanbod huurauto’s 

Friesland Huur heeft een breed scala aan huurauto’s in haar wagenpark ter beschikking voor de verhuur. Wilt u een Volkswagen Up of een Audi A6 huren? Bij Friesland Huur kunt u deze huurauto’s huren. Ook voor het huren van een huurauto die geschikt is voor groepsvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Friesland Huur beschikt over een ruimassortiment personenbussen en MPV's  waarmee u van alle gemakken bent voorzien. Bekijk direct alle tarieven van onze zakelijke huurauto's, of download onze tarievenlijst.

Heeft u behoefte aan nog meer ruimte, dan kunnen wij u daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieert van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter met Box en laadlift van 18 m3. Bij Friesland Huur heeft u letterlijk alle Ruimte. Heeft u interesse in het huren van een zakelijke huurauto bij Friesland Huur? Neem gerust contact met ons op!


Download(s)

Duurzaam rijden?

Groen gas of electrisch rijden?
Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.
0512-384080

Neem contact op

Offerte aanvragen?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.
0512-384080

Neem contact op

Meer Weten?

Wij staan u graag persoonlijk te woord.
Tel: 0512-384080

Neem contact op

Klant worden

Friesland Huur leert u graag kennen.
0512-384080

Neem contact op


Direct reserveren