Mail naar Friesland Huur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Friesland Huur Twitter account van Friesland Huur Contact opnemen met Friesland Huur Bel naar Friesland Huur
Verhuurvoorwaarden - Friesland Huur
Friesland Huur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Particuliere verhuurvoorwaarden


 

Verzekeringsvoorwaarden

Alle auto’s zijn WA-Casco verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 450,- per gebeurtenis. Het eigen risico  kan voor € 7,50 per dag worden verlaagd naar € 225,- per gebeurtenis.  Voor personen beneden de leeftijd van 24 jaar geldt een eigen risico per gebeurtenis van € 450,- die niet kan worden verlaagd.

Daarnaast geldt er voor de bedrijfswagens een hoog eigen risico voor bovenhoofdseschade (schade van de verhuurder veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden), deze bedraagt max. € 1500,- . Dit hoog eigen risico kan niet worden verlaagd volgens Bovag huurvoorwaarden.

De algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage bij Friesland Huur.

 

Buitenland

Het rijden van een huurauto van Friesland Huur in het buitenland is alleen toegestaan met toestemming van Friesland Huur. De huurauto’s zijn alleen dan verzekerd in het buitenland. Wanneer u naar het buitenland gaat adviseren wij u, uw reisverzekering inclusief automobilistenpechhulp af te sluiten. Mocht u onverhoopt stranden in het buitenland dan heeft u altijd recht op vervangend vervoer.  

 

Reservering

Friesland Huur zal, voor zover mogelijk, de auto uit de gereserveerde klasse beschikbaar stellen of  gelijkwaardig. Het is niet mogelijk op kleur, type of kenteken te reserveren. Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor, zonder opgave van redenen, verhuur te weigeren.

 

Huurtarieven

Het huurtarief wordt berekend per kalenderdag.

Brandstofkosten zijn voor rekening van de huurder, alsmede de aftankfee a € 9,00 incl. btw wanneer de auto niet afgetankt retour komt. Kosten voor normaal onderhoud, slijtage en olie zijn bij de prijs inbegrepen.  

 

Legitimatie

In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een  in Nederland geldig rijbewijs als een geldig paspoort of ( ID-card) nodig. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

 

Borgstelling

Bij het ophalen van de huurauto betaalt u de vooraf geschatte huursom, vermeerderd met het eigen risico, met een minimum van € 300,-.  De Borgsom dient te worden voldaan d.m.v. pin of creditcard (Eurocard/Mastercard of Visa)

 

Betaling

De huurnota dient bij inleveren van de huurauto te worden voldaan, tenzij anders wordt overeengekomen.  De huursom wodt verrekend met de borg en het restant wordt de volgende werkdag teruggestort.

 

Bovag voorwaarden

Friesland Huur is lid van de afdeling Autoverhuur van de Bovag. Derhalve worden de auto’s verhuurd onder Bovag voorwaarden.  Ook maken wij actief gebruik van het ELENA waarschuwingssysteem van Bovag.

 

Schoonmaakkosten

Bij exceptioneel gebruik van de huurauto kunnen er schoonmaakkosten in rekening worden  gebracht. Daarnaast is het niet toegestaan om huisdieren te vervoeren en te roken in auto's van Friesland Huur. ( Interieur € 90,- incl. btw / Exterieur € 90,- incl. btw)

 

Diversen

Indien beschikbaar is het mogelijk om auto's te reserveren met  trekhaak/automaat.  Ook de verhuur van navigatie/winterbanden en sneeuwkettingen is mogelijk. (uitsluitend in combinatie met een huurauto).

Disclaimer

Ofschoon deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden, van welke aard dan ook

 

 


Download(s)Direct reserveren