Mail naar Friesland Huur

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Friesland Huur Twitter account van Friesland Huur Contact opnemen met Friesland Huur Bel naar Friesland Huur
Ons bedrijf - Friesland Huur
Friesland Huur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Ons bedrijf


Friesland Lease Zorgeloos zakelijk rijden.

Friesland Huur is een onderdeel van Friesland Lease BV. Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Regio Friesland en Groningen. Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Iets wat voor onze huurders van belang is wanneer zij een huurauto of een bedrijfswagen willen huren. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag.

Friesland Huur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat en Škoda.

Over Friesland Lease 

Friesland Lease is een toonaangevende en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor auto`s in Noord Nederland. Dankzij de inzet van veertig vakbekwame medewerkers hebben wij een reputatie opgebouwd  als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij. Friesland Lease neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus.

Wij zijn regionaal betrokken en gericht op duurzaamheid. Onze leaseauto’s rijden bijvoorbeeld allemaal op energiebesparende banden en we bieden groene alternatieven voor het autogebruik.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 6200 personenauto’s en lichte bedrijfswagens in beheer. Bij ons bent u aan het juiste adres als u flexibel en voordelig een bedrijfsauto of personenauto wilt leasen. We bieden u altijd een oplossing. Onze klanten weten dat de zaken omtrent hun auto’s goed geregeld worden en dat ze tijd en middelen kunnen aanwenden voor zaken waar ze zelf goed in zijn. Zorgeloos zakelijk rijden. Niets meer, niets minder.?

 

 Direct reserveren