Reserveringspagina

Reserveer hier uw huurauto! DD-MM-JJJJ


Alle auto’s zijn WA-Casco verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 750,- per gebeurtenis. Het eigen risico voor personenauto’s kan voor € 10,00 per dag worden verlaagd naar €250,- per gebeurtenis. Voor personen beneden de leeftijd van 24 jaar geldt een eigen risico per gebeurtenis van € 750,- die niet kan worden verlaagd.


Ma. t/m vr. van 07:45 tot 17:30 uur, Za. van 10:00 tot 12:00 uur, Zo. gesloten
Dank voor je aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met je op om je aanvraag met je te bespreken en waar mogelijk om te zetten in een definitieve reservering.

Klik op -Verstuur- om je aanvraag te verzenden.


Klik hier voor onze algemene voorwaarden (zakelijk)
Klik hier voor onze algemene voorwaarden (particulier)

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon