Friesland huur en de Zonnebloem

Wilt u graag winkelen, op visite of naar een feestje maar beschikt u niet over passend vervoer? De Zonnebloemauto maakt mobiliteit mogelijk wanneer u gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Zo bent u niet afhankelijk van derden en krijgt u de vrijheid om te gaan waar en wanneer het u past. In samenwerking met Friesland Huur en de Zonnebloem wordt rolstoelvervoer aangeboden tegen een betaalbare prijs. 

 

Over de zonnebloem

In 2014 is de Zonnebloem begonnen met het verhuren van aangepaste huurauto's voor personen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Naast deze gebruiker is er in de Zonnebloemauto nog plek voor 3 tot 4 personen. Zo kunt u gezellig samen weg! Via Friesland Huur kunt u gemakkelijk gebruik maken van een Zonnebloemauto. 

Voor de Zonnebloemauto’s werkt de Zonnebloem samen met Welzorg Auto op Maat. Dat is de specialist op het gebied van hulpmiddelen, auto- en woningaanpassingen en service voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. De Zonnebloem is er voor volwassenen met een lichamelijke beperking. Al 70 jaar lang zet de vereniging zich in op mensen met een handicap een onvergetelijke dag of vakantie te bezorgen. Het uitgangspunt daarbij is dat een beperking nooit een belemmering hoeft te zijn en iedereen volop van het leven kan genieten.

Hoe werkt het

  1. Bezoek de website van De Zonnebloem
  2. Vraag een zonnebloemautopas aan als u die nog niet heeft
  3. Reserveer een auto via Welzorg of bel met 088- 0016717
  4. Haal hem op bij Friesland Huur en u kunt op pad

 

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon