Tesla verhuur

Groen rijden heeft de toekomst. Bij Friesland Lease vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Daarom verhuren we – naast onze “standaard” auto’s – ook auto’s die rijden op alternatieve brandstoffen.

Denk hierbij aan auto’s die voor honderd procent elektrisch zijn, hybride auto’s en natuurlijk auto’s die rijden op groen gas. Voor een groene en duurzame huurauto bent u dus bij ons aan het juiste adres.

De Tesla Model 3

Stap in de 100% elektrische Tesla Model 3 bij Friesland Huur en ervaar zelf het gemak en plezier van elektrisch rijden. Terwijl u geniet van het rijcomfort, de unieke elektrische aandrijflijn en de bijzondere kenmerken op het gebied van veiligheid, comfort, prestatie en bereik draagt u tegelijkertijd bij aan een beter milieu. En wat betreft kosten? Bij Friesland Huur profiteert u van de lusten, niet de lasten. Dit betekent geen kosten voor onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting.

De kosten voor het huren van een Tesla kunt u inzien via de Tarievenlijst zakelijke huur 2021. Voor meer informatie over het de Tesla kunt u terecht op onze speciale pagina. Hier vindt u ook een Q&A die ook onderweg u verder kan helpen (bijvoorbeeld bij het laden van uw auto). 

Toch liever een busje?

Toch liever een busje omdat u gaat verhuizen of met een groot gezin op vakantie gaat? Voor goederenvervoer of groepsvervoer (zowel particulier als zakelijk) is het natuurlijk super handig om een busje te huren. Friesland Lease staat voor betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk.


Neem vooral contact met ons op bij vragen, we helpen u graag verder! 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon