Stap in de Deelauto

Met de deelauto profiteert u van het gemak van een eigen auto, maar dan zonder vaste kosten. Rijd weg in de deelauto van Friesland Huur wanneer het u past. 

Met de deelauto profiteert u van het gemak van een eigen auto, maar dan zonder vaste kosten. Rijd weg in de deelauto van Friesland Huur wanneer het u past. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs én de WeGo App voor het gebruiken en reserveren van de Deelauto.


Waarom kiezen voor de deelauto via Friesland Huur?

  • Het gemak om 24/7 met een auto op pad te gaan, wanneer het voor u past.
  • Goed voor de portemonnee. Betaal alleen voor het werkelijke gebruik van de Deelauto.
  • Geen vaste kosten zoals wegenbelasting of onderhoudskosten.
  • Altijd een betrouwbare auto.
  • Duurzaam en milieubewust rijden door auto delen.

Enthousiast? Download de app en begin met delen.

 

Wat zijn de kosten?

U betaalt alleen voor het gebruik van de deelauto en een kilometervergoeding. De rest is inclusief. Bij Friesland Huur heeft u de keuze uit twee verschillende klassen deelauto’s: de Peugeot 108 of de Seat Ibiza. Kortom, ga in stijl en gemak op weg met de + van Friesland Huur. 

Deelauto
Peugeot 108

Tarief per uur

€2,50
Kilometervergoeding per gereden kilometer €0,20
inclusief Brandstof
Maximaal dagtarief (exclusief km vergoeding) €20,-
Prijzen incl. BTW

Mocht u een auto zoeken voor in uw wijk, om te delen met de buren, zowel zakelijk en particulier, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in. 

Hoe werkt het

 

Een hand-out download u hier

Toch nog vragen?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen hieronder, als het goed is kunt u met deze lijst goed en veilig op pad met de deelauto. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder op weg. 

Onze voorwaarden vindt u hier

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon