Op vakantie met Friesland Huur: bestemming Friesland!

08-07-2020

Friesland Huur neemt u deze zomer mee op reis naar de allermooiste bestemmingen in Nederland. Deze keer? Friesland! De noordelijke provincie die bekend staat om haar Elfstedentocht, watersport, Friese taal en cultuur. Pak de huurauto van Friesland Huur en ga op vakantie naar Friesland.

Breng een bezoekje aan de Culturele Hoofdstad: Leeuwarden

De Friese hoofdstad Leeuwarden is een bezoek meer dan waard. Hier kan u uren door de historische binnenstad wandelen, want er is ontzettend veel te zien en te doen. Of beklim dee 183 treden van de Oldehove, de Friese toren van Pisa. Ook aan musea geen gebrek, u kunt het Fries Verzetsmuseum, het Natuurmuseum Fryslân of het Keramiekmuseum bezoeken. Liever rustige activiteiten? Bezoek het stadspark of doe een rondvaart door de grachten van Leeuwarden.

De Waddeneilanden

U hoeft niet naar het buitenland te gaan om mooie stranden te ontdekken. Breng eens een bezoekje aan de Waddeneilanden! Onder Friesland vallen in totaal vier Waddeneilanden, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. De natuurrijke eilanden vormen samen een stukje Unesco Werelderfgoed. Verder is er genoeg te doen op de eilanden, denk aan restaurants, activiteiten zoals wadlopen en voldoende recreatie voor jong en oud.

Bezoek Hindeloopen

Het oude vissersdorpje Hindeloopen is één van de allerkleinste stadjes van Friesland. Kenmerkend zijn de houten bruggetjes, geplaveide straten en karakteristieke gevels. Het is een rijk historisch stadje en dit ziet u niet alleen terug aan de stad, maar ook aan de klederdracht. Meer over de historie? Bezoek dan ook het museum Hindeloopen. Wist u dat Hindeloopen is verkozen tot het mooiste dorpje in Europa door de Japanse Association of Travel Agents? Zeker de moeite waard om te bezoeken dus!

Per (huur)auto Friesland verkennen

Liever per auto Friesland verkennen? Probeer eens een autoroute van ANWB. Eén van deze autoroutes is de welbekende Friese meren route. Friesland staat bekend om haar wateren, de twee grootste meren: het Heegermeer en het Slotermeer in het zuiden zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Deze autoroute brengt u langs deze meren en nog veel meer Friese wateren, charmante Friese stadjes en het groene en bosrijke Gaasterland.

Ga op reis met Friesland Huur!

Waar gaat uw autoreis dit jaar naartoe? Ga op reis met een huurauto van Friesland Huur. Profiteer van de Zomer Deal en maak in de maanden juli en augustus gebruik van de gunstige zomertarieven. Zo profiteert u van extra veel vrije kilometers! Neem contact op met Friesland Huur om een reservering te maken of voor meer informatie.

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon