Mobiliteitsgarantie en hulpverlening in het buitenland

Heel Nederland - en de rest van de wereld - snakt naar een Corona vrije wereld, of in ieder geval naar een tijd waarin u weer 'vrij' kan bewegen. Momenteel geldt in Nederland en de rest van Europa echter kleurcode oranje. Dit houdt in dat het advies is om enkel noodzakelijke reizen te maken. Vakanties vallen hier niet onder.

Geen garantie 

Friesland Huur wil u graag attenderen op de buitenlandse inzet van de mobiliteitsgarantie en ANWB-hulpverlening. In het buitenland kan deze dienstverlening momenteel niet worden gegarandeerd. In vele landen is het door de aldaar geldende wet- en regelgeving zeer lastig om de mobiliteits- en ANWB-dienstverlening te bieden.

Meer informatie?

Neem contact op met Friesland Huur voor meer informatie over de geldende mobiliteitsgarantie en ANWB-hulpverlening. 

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon