Klantverhaal - Fokke

Friesland Huur heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om een auto bij Friesland Huur te huren voor kortere of langere tijd. Wij vinden niet alleen de verhalen interessant, maar ook de bedrijven en/of particulieren die daarachter zitten. Daarom is het idee ontstaan om inspirerende klanten en verhalen te delen en te laten zien wie onze klanten zijn. Dit keer is Fokke aan de beurt om te vertellen over zijn ervaringen met het gebruik maken van de Deelauto bij Friesland Huur. 

Free to go bij Friesland Huur

Wij willen allereerst weten van Fokke waarom hij gekozen heeft voor Friesland Huur. Fokke: ‘Oef, dit is een keuze die ik al heel lang geleden gemaakt heb. De voornaamste reden is dat Friesland Huur dicht bij mijn werk is. Dit is erg handig. Daarnaast zijn de voorwaarden bij Friesland Huur erg goed en is er ruime keuze in beschikbare auto’s. 

Privé huren

Ik huur privé verschillende auto’s maar meestal zijn dit auto’s in het kleine segment. Belangrijke reden om de auto’s te huren is omdat ik zelf geen auto tot mijn bezit heb. Ik word altijd goed geholpen door het vriendelijke personeel. 

Voor- en nadelen

Wij vragen Fokke wat voor- en nadelen er aan de Free to go auto zitten. Fokke: ‘De prijs in de korte ritten is erg gunstig, zeker in de avond. De Volkswagen Up auto’s passen goed bij mijn ritten. Er zit een standaard navigatie in de auto’s en de app werkt heel eenvoudig. Het nadeel dat ik wel eens problemen ervaar met het ontsluiten van de auto.  Dat wordt altijd  goed opgelost want er is een telefoonnummer voor dit soort gevallen aanwezig die gebeld kan worden 24/7. 

Er zijn geregeld acties en bijzondere deals bij Friesland Huur. We hebben vaak een piek- en een daltarief. Op dit moment is er een bijzonder actie die de gehele dag actief is. 

Goede tip van Tanja van Friesland Lease: Mensen die 2 auto's hebben, maar de tweede nauwelijks gebruiken zouden erg veel baat bij hebben bij free to go. Registreren is gratis en er is dus een mogelijkheid om kosteloos een account aan te maken en eenmalig Free to go te testen. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden tot het huren van auto’s of heeft u na het lezen van bovenstaand klantverhaal vragen over free to go? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en we staan u graag te woord.

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon