Klantverhaal - De Friesland Zorgverzekeraar

Friesland Huur heeft veel klanten met interessante verhalen. Elke klant heeft zijn of haar eigen beweegredenen om één of meerdere auto’s bij Friesland Huur af te nemen. Wij vinden niet alleen de verhalen interessant, maar ook de bedrijven die daar achter zitten. Daarom is het idee ontstaan om inspirerende klanten en verhalen te delen en te laten zien wie onze klanten zijn. We beginnen met de Friesland zorgverzekeraar en spreken met Marja.


De Friesland Zorgverzekeraar

Wij willen allereerst weten in wat voor bedrijf Marja werkzaam is. Marja: ‘Ik ben bij de Friesland zorgverzekeraar. Wij zijn niet zomaar een zorgverzekering maar wij geloven dat mensen elkaar willen helpen om vitaal en fit te leven. En dat investeren in gezondheid nodig is om de zorg en kwaliteit van leven voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.

Daarom hebben we met onder meer overheden, ondernemers, onderwijs, natuurbescherming- en sportorganisaties en zorgverleners een Friese vitaliteit alliantie gesloten en een manifest ondertekend.’

De Friesland Zorgverzekeraar is een sterk merk omdat het een Fries bedrijf is, net als Friesland Lease en Huur.


Samenwerking Friesland Huur

Wij willen graag van Marja weten waarom ze auto’s van Friesland Huur afgenomen heeft. Marja vervolgd: ‘Ons wagenpark is onder gebracht van Friesland Lease. Bij ons zijn er mensen die recht hebben op een lease auto maar die nog niet besteld hebben. Doordat Friesland Lease en Huur bij elkaar hoort, komen wij dan automatisch bij Friesland Huur terecht voor de ‘voorloop auto’s. Dit systeem werkt voor ons erg fijn.’


- Ons doel? Van Friesland de gezondste provincie van Nederland maken!


Freetogo

‘Friesland Huur heeft ons vooral verder gebracht in de mobiliteit. Friesland Huur denkt met ons mee en heeft naast het leveren van auto’s ons ook op andere vlakken geholpen. Zo hebben ze Freetogo bij ons geïntroduceerd waar me ontzettend blij mee zijn’, aldus Marja.

 

Contact

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden tot het leasen van auto’s of heeft u na het lezen van bovenstaand klantverhaal vragen over Freetogo? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en we staan u graag te woord.

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon