Doe mee aan de Valentijnsactie!

Weet u de locatie te vinden waar FrieslandHuur de Valentijnsdag rebus heeft verstopt? En bent u een talent in het oplossen van lastige woordpuzzels? Doe mee aan de Valentijnsactie en wie weet bent u de winnaar van een (gratis) huurauto bij Friesland Huur!

Hoe kunt u deelnemen aan de Valentijnsactie van Friesland Huur?
FrieslandHuur heeft maandag 10 februari 2020, op een duurzame en groene locatie in Drachten, een Valentijnsrebus verstopt. Deze kunt u herkennen aan een zwarte koker. Weet u op basis van de hints, die op de social media kanalen en website van FrieslandHuur worden gedeeld, de rebus te vinden? Los de rebus op en breng het plastic doosje mét ingevulde rebus naar FrieslandHuur. Door één van onze medewerkers bij de informatiebalie wordt de rebus gecheckt. Bij een juiste oplossing wint u de Valentijnsactie!

Op de locatie wordt slechts één rebus verstopt, wat betekent; één prijs! Hou de social media kanalen van Friesland Huur in de gaten voor de laatste updates rondom de winactie.

Let op! Hou bij het inleveren van de rebus rekening met de openingstijden op FrieslandHuur.
Maandag 07:45 t/m 17:30
Dinsdag 07:45 t/m 17:30
Woensdag 07:45 t/m 17:30
Donderdag 07:45 t/m 17:30
Vrijdag 07:45 t/m 17:30
Zaterdag 10:00 t/m 12:00
Zondag Gesloten

Wij helpen u graag op weg!
Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de Valentijnsactie van Friesland Huur? Bekijk de algemene actievoorwaarden of neem contact op met FrieslandHuur via e-mail: huur@frieslandhuur.nl of via telefoon: 0512-284080.

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon