December actie van start!

Weet u de locaties te vinden waar FrieslandHuur de rebussen heeft verstopt? En bent u een talent in het oplossen van lastige woordpuzzels? Doe mee aan de decemberactie van FrieslandHuur en wie weet bent u één van de winnaars van de leuke prijzen waaronder een weekend lang een (gratis) huurauto!

Hoe kunt u deelnemen aan de december actie van Friesland Huur?
FrieslandHuur verstopt iedere week in december (tot eind 2019) op duurzame en groene locaties in Drachten en omgeving een rebus. Deze kunt u herkennen aan het plastic doorzichtig doosje. Weet u op basis van de hints die op de social media kanalen en website van FrieslandHuur worden gedeeld de rebus te vinden? Los de rebus op en breng het plastic doosje mét ingevulde rebus naar FrieslandHuur. Door één van onze medewerkers bij de informatiebalie wordt de rebus gecheckt. Bij een juiste oplossing wint u de weekprijs! De prijs staat tevens vermeld op de rebus. 

Op iedere locatie wordt slechts één rebus verstopt, in totaal zijn er vier rebussen, wat betekent; vier keer kans op een prijs! 

Let op! Hou bij het inleveren van de rebus rekening met de openingstijden op FrieslandHuur (tijdens de feestdagen gelden aangepaste openingstijden). 


Wij helpen u graag op weg!

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de december actie van Friesland Huur? Bekijk de algemene actievoorwaarden of neem contact op met FrieslandHuur via e-mail: huur@frieslandhuur.nl of via telefoon: 0512-284080. 

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon