Wintersport aanbieding

Heeft u toevallig wintersport(vakantie) plannen gemaakt voor 2022 en 2023? Ga op wintersport met een huurauto van Friesland Huur en profiteer van de voordelige wintersporttarieven met de Wintersport aanbieding! 

 

 

Wordt het Oostenrijk, Duitsland, Italië of oefenen in de Nederlandse wintersporthallen? Een auto huren voor de wintersport kan gemakkelijk, snel en voordelig via Friesland Huur. De huurauto's zijn allemaal uitgerust van sneeuwkettingen en all-seasonbanden met goedgekeurde sneeuwcodering voor het buiteland. Daarnaast beschikt Friesland Huur over wintersportauto's die uitermate geschikt zijn voor de winterse omstandigheden. Huur tijdens de wintersport voordelig een auto bij Friesland Huur en profiteer van onze speciale wintersportaanbieding. 

  • Op de wintersportaanbieding zijn de voordelige wintersporttarieven 2022 - 2023 van toepassing*.
  • Geef bij uw reservering aan dat u gebruik maakt van de wintersport aanbieding.
  • Op deze aanbieding is op = op van toepassing.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact op met Friesland Huur via 0512 - 38 40 80 of vul online het contactformulier in.

*Gebaseerd op onze particuliere tarieven.

 

 

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon