Voorjaarsvakantie deal!

Wat zijn uw plannen voor de voorjaarsvakantie? Van 14 tot en met 21 februari is het voorjaarsvakantie in Noord-Nederland. Profiteer tijdens deze periode van 25% korting op een huurauto bij Friesland Huur!

Tijdens het boeken wordt de originele prijs weergegeven. Geef bij uw boeking aan dat u gebruik maakt van de Voorjaarsvakantiedeal. De prijs zal achteraf worden aangepast. De actie is geldig van 14 februari tot 21 februari 2020. Gedurende deze periode (voorjaarsvakantie) profiteert u van 25% korting op de huur van een auto bij Friesland Huur! 

OP = OP

De Voorjaarsdeal is niet mogelijk in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsacties. De aanbieding is niet geldig bij de volgende klasse auto's:
- 9-persoonsbus
- Seat Alhambra
- Audi A3
- Audi A4
- Audi A6
- Tesla modellen 


Heeft u nog vragen, of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met Friesland Huur via (0512) 38 40 80. 

 

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon