Shortlease aanbieding: ervaar elektrisch rijden!

Hoe voelt het om in een elektrische auto te rijden? Hoe werkt het opladen en hoe zit het met actieradius? Kortom: maak kennis met elektrisch rijden met de shortlease aanbieding van Friesland Huur!

Elektrisch rijden wint aan populariteit. Er komen steeds meer nieuwe elektrische auto's bij en steeds meer bezwaren verdwijnen. Twijfelt u ook of elektrisch rijden iets voor u is? De Shortlease aanbieding is erg geschikt als tijdelijke en flexibele mobiliteitsoplossing. Rij nu 30 dagen in een elektrische auto met de shortlease aanbieding van Friesland Huur. Iedere twee weken een wisselend aanbod! 

  • Rij 30 dagen in de VW E-Golf excl. BTW voor €650,- inclusief 3.000 kilometers en €0,12 per extra gereden kilometer. 
  • Allrisk verzekering en 24/7 pechhulp service.
  • Actie is geldig op basis van beschikbaarheid.
  • Iedere periode een wisselend aanbod: Hyundai Kona geldig voor week 28 & 29. 

De Shortlease aanbieding: ervaar elektrisch rijden is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties. 

Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact op met Friesland Huur via 0512 - 38 40 80 of vul online het contactformulier in. 

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon