25% korting op vertoon van uw OV-Chipkaart!

Bent u op zoek naar een tijdelijke mobiliteitsoplossing door wegvallende reisopties met het openbaar vervoer? Maak gebruik van de Friesland Huur actie en ontvang 25% korting op vertoon van uw OV-Chipkaart!

Het RIVM en Overheid raad aan om het reizen met het Openbaar Vervoer waar het kan te vermijden, in ieder geval tot de maatregelen zijn bijgesteld. Hierdoor zijn veel openbare reisopties vervallen. Moet u toch ergens naartoe en heeft u geen mogelijkheid tot eigen vervoer? Maak gebruik van de OV-chipkaart aanbieding van Friesland Huur! U ontvangt 25% korting op een huurauto naar keuze op vertoon van uw persoonlijke OV-chipkaart.

  • 25% korting op een huurauto bij Friesland Huur.
  • Allrisk verzekering en 24/7 pechhulp service.
  • Actie is geldig op basis van beschikbaarheid.
  • De actie geldt op basis van standaard particuliere tarieven.
  • Niet geldig op: 9-persoons bussen,  Seat Alhambra, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Tesla Modellen en huurauto's op grijs kenteken. 

De OV-Chipkaart aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties. 

Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact op met Friesland Huur via 0512 - 38 40 80 of vul online het contactformulier in. 

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon