Meivakantie = voordeeltarief Zomervakantie !

Wat zijn uw plannen voor de meivakantie?

Tijdens de meivakantie betaalt u namelijk het voordelige tarief voor de  zomervakantie! En extra mooi is dat de meivakantie* nu 2 weken duurt!

*Als de meivakantie 1 week duurt, dan begint deze vakantie in regio noord, midden en zuid begint op zaterdag 1 mei 2021. Als de school ervoor kiest om de vakantie 2 weken te laten duren in 2021 dan begint de vakantie al op 24 april 2021.

Maak snel gebruik van dit mooie voordeel; want op=op!

Tijdens het boeken wordt de originele prijs weergegeven. Geef bij uw boeking aan dat u gebruik maakt van de meivakantiedeal. De prijs zal achteraf worden aangepast. De actie is geldig van 24 april t/m 9 mei 2021! 

OP = OP

De meivakantie deal is niet mogelijk in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsacties. De aanbieding is niet geldig bij de volgende klasse auto's:
- 9-persoonsbus
- Seat Alhambra
- Audi A3
- Audi A4
- Audi A6
- Tesla modellen 

Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact op met Friesland Huur via 0512 - 38 40 80 of vul online het contactformulier in. 

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon