Deelauto huren!?

Met de deelauto profiteert u van het gemak van een eigen auto, maar dan zonder vaste kosten. Rijd weg in de deelauto van Friesland Huur wanneer het u past. 

Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs én de WeGo App voor het gebruiken en reserveren van de Deelauto.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor de voordelen van een Deelauto. En dat is niet gek! Een reguliere auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. Het bezitten van een auto is kostbaar in verhouding tot het daadwerkelijke gebruik. Bovendien is het delen van een auto goed voor de Nederlandse mobiliteit, het milieu én de portemonnee. Met een Deelauto is namelijk alles al geregeld. Voor de autoverzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijvingen heeft u geen kosten. En rijdt u minder dan 15.000 kilometer op jaarbasis? Dan is de Deelauto van Friesland Huur goedkoper dan een leaseauto of gekochte auto.

Klik hier om een deelauto te huren of voor meer informatie

 

Blog Deelauto

Lees hier ons blog over het verschil tussen een huurauto en deelauto

 

Tijdelijke mobiliteit nodig?

Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon