25% korting op een zorgheldenauto!

Het Corona-virus heeft op vele bedrijven en de maatschappij een behoorlijke impact. Juist in deze periode, wil Friesland Huur met mooie initiatieven een handje helpen. Zo ook voor onze zorghelden! Ontvang 25% korting op een huurauto bij Friesland Huur als u werkzaam bent in de zorg. 

Bent u werkzaam in de zorg en door wegvallende vervoersopties op zoek naar een tijdelijke en flexibele mobiliteitsoplossing? Friesland Huur helpt de zorghelden graag op weg. U ontvangt 25% korting bij het huren van een auto via Friesland Huur. 

  • 25% korting op een huurauto bij Friesland Huur als u werkzaam bent in de zorg. 
  • Allrisk verzekering en 24/7 pechhulp service.
  • Actie is geldig op basis van beschikbaarheid.
  • Niet geldig op: 9-persoons bussen,  Seat Alhambra, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Tesla Modellen en huurauto's op grijs kenteken.

De Zorghelden aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties.

Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact op met Friesland Huur via 0512 - 38 40 80 of vul online het contactformulier in. 

Welkom bij Friesland Huur

Tijdelijke mobiliteit nodig? Friesland Huur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in het Noorden van Nederland (provincies: Friesland, Groningen en Drenthe). Friesland Huur staat voor veilig, betrouwbaar, degelijk, flexibel, duurzaam en maatwerk. Wij bieden diverse (tijdelijke) mobiliteitsoplossingen aan, van vakantieauto tot elektrische auto of een deelauto. Niet voor niets zijn wij 5 sterren gecertificeerd Bovag lid; het kwaliteitslabel van Bovag. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon